odafigyelés
tisztelet fejlődés
munka kapcsolatok bátorság
önazonosság munka kihívás pontosság
helyzetismeret rugalmasság szolidaritás munka
nyíltság verseny aktualitás válasz munka jó hír
környezet együttműködés odafigyelés tisztelet fejlődés
munka kapcsolatok bátorság önazonosság munka
kihívás pontosság helyzetismeret rugalmasság szolidaritás
munka nyíltság verseny aktualitás válasz munka
jó hír környezet együttműködés odafigyelés tisztelet
fejlődés kapcsolatok munka bátorság
önazonosság munka kihívás pontosság
helyzetismeret rugalmasság szolidaritás
munka nyíltság válasz munka jó hír
környezet együttműködés
verseny aktualitás





newsbreakers logo Newsbreakers Communications
 
 

Több, mint 5 millió embert értünk el a Habitat Világnap üzenetével


[2011-11-02]
Ahogyan arról előzetesen is beszámoltunk a Habitat Világnap alkalmából 2011-ben két önkéntes napot, Lego® építő- és rajzversenyt, utcai akciót is szerveztünk. Komoly témánk a TÁRKI-Habitat lakbérhátralékosságról szóló kutatása volt.
Két kis házat sikerült felépítünk a járókelők bevonásával, egyet október 2-án a Gödör előtt, egyet pedig Debrecenben a Fórum mellett. Az egyik házat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Békásmegyeri Családok Átmeneti Otthona, a másikat egy hajdúböszörményi óvoda kapta meg. Az építkezést a kiváló időnek köszönhetően több ezren látták, és több tucatnyian be is kapcsolódtak. Ők határozottan élvezték, hiszen többen többször visszatértek, vagy egész nap maradtak.

A rajzversenyre is szép számmal neveztek a gyerekek, munkáikra még néhány napig lehet szavazni a www.facebook.com/habitathungary oldalon. A legtöbb lájkot szerző rajzok tulajdonosai nemsokára egy-egy doboz Lego®-val lehetnek gazdagabbak a szavazatoknak köszönhetően.

A média önkéntes napon sajnos csak kétszerkesztőség vett részt: a Szabad Föld és a Ma.hu csapata, de az összes aktivitással 5 millió emberhez jutattuk el idén üzenetünket.

Pozitív hozadéka volt a kampánynak, hogy ebben az évben is sikerült több támogatót bevonni. Segítséget kaptunk a Lego®-tól, az Akzo Nobeltől, a UTT Europe-tól, a Bíbor Sédtől, a Bónusz Brigádtól, a Gödör Klubtól, a Játékmestertől, a Kalandparktól, a Kölyökvártól, Kölyököböltől, Kölyökparktól, Kölyökvilágtól és a Kópévár.
  2012 © Newsbreakers Communications
1025 Budapest, Kilátás utca 10. - info@newsbreakers.hu