odafigyelés
tisztelet fejlődés
munka kapcsolatok bátorság
önazonosság munka kihívás pontosság
helyzetismeret rugalmasság szolidaritás munka
nyíltság verseny aktualitás válasz munka jó hír
környezet együttműködés odafigyelés tisztelet fejlődés
munka kapcsolatok bátorság önazonosság munka
kihívás pontosság helyzetismeret rugalmasság szolidaritás
munka nyíltság verseny aktualitás válasz munka
jó hír környezet együttműködés odafigyelés tisztelet
fejlődés kapcsolatok munka bátorság
önazonosság munka kihívás pontosság
helyzetismeret rugalmasság szolidaritás
munka nyíltság válasz munka jó hír
környezet együttműködés
verseny aktualitás





newsbreakers logo Newsbreakers Communications
 
 
Kommunikációs stratégia  |  Sajtókommunikáció  |  Kreatív tervezés, szövegírás, produkciós munkák  |  Web  |  Kommunikációs tréning  |  Rendezvényszervezés  |  Ügyfélkapcsolati outsourcing  |  Egészségügyi kommunikáció és adminisztráció
Kommunikációs stratégiaSajtókommunikációKreatív tervezés, szövegírás, produkciós munkákWebKommunikációs tréningRendezvényszervezésÜgyfélkapcsolati outsourcingEgészségügyi kommunikáció és adminisztráció

Kommunikációs stratégia

Kommunikációs stratégia



Tervezés, tudatos célok nélkül a legegyszerűbb kommunikációs feladat is időpazarlás. Hiszen, aki nem tudja, hogy hova akar eljutni, annak minden út tévút. A Newsbreakers Communications vállalja a kommunikációs feladatok megtervezését. Javaslatainkat objektív piaci ismeretekre alapozzuk, megbízástól függően háttérkutatásokat, elemzéseket végzünk, piackutatásokat koordinálunk.


Sajtókommunikáció

Sajtókommunikáció



Szeretné maga mellé állítani a közvéleményt? Tematizálná a médiát? Hírek generálásával kialakíthatja a cég működéséhez szükséges pozitív társadalmi környezetet, tájékoztathatja az érintetteket, kezelheti a krízis helyzeteket. Ügynökségünk vállalja sajtóhírek generálását, közlemények kiadását, pr cikkek, interjúk szervezését, sajtókampányok teljes körű lebonyolítását.


Kreatív tervezés, szövegírás, produkciós munkák

Kreatív tervezés, szövegírás, produkciós munkák



Vállaljuk céges arculatok, kreatívok tervezését és kivitelezését. Ehhez kapcsolódóan vagy ettől függetlenül vállaljuk szlogenek, reklámok, szóróanyagok megfogalmazását, valamint kiadványszerkesztést. Ügyfeleink igényeihez, szándékaihoz alkalmazkodva keresünk megoldást olyan egyedi megbízásokra is, mint például céges imidzsfilm elkészítése, interaktív elképzelések programozása, eredeti ügyfélajándékok kivitelezése. Koordinátorként gondoskodunk arról, hogy a kreatív elemek integrált részei maradjanak a teljes kommunikációs tevékenységnek.


Web

Web



Komplex arculat kialakításának keretében vállaljuk website-ok tervezését és kivitelezését is.


Kommunikációs tréning

Kommunikációs tréning



Speciális igényekre, konkrét kommunikációs célokra fókuszálva alakítjuk ki képzéseinket, melyek így többet nyújtanak, mint az általános kommunikációs kompetenciát fejlesztő tréningek.
Termékbevezetéshez, kampányhoz kapcsolódóan workshop keretében a felkért szakemberekkel együtt dolgozzuk ki a kommunikáció szempontjából hatékony, jogilag támadhatatlan, szakmailag helytálló – vagyis minden partner számára egyaránt vállalható üzeneteket. Nem sablonok, diktátumok szerint dolgozunk, hanem az érintettek szempontjait megértve és képviselve közösen alakítjuk ki a hiteles kommunikációt, és így jutunk a legjobb eredményre.
Íráskészség-fejlesztő tréningjeinken a résztvevők gyakorlatot szerezhetnek a kreatív, sajtó érdeklődését felkeltő, szakmailag pontos és támadhatatlan, a nyelvhelyesség alapvető szabályait betartó szövegek elkészítésében.
Workshop keretében segítjük az üzleti célú prezentációk kidolgozását, a szereplők felkészítését.


Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés



Elsősorban sajtótájékoztatók, konferencia-megjelenések szervezésével foglalkozunk, kreatív ötleteink segítségével elérjük, hogy megbízóink standja iránt folyamatosan nagy legyen az érdeklődés.


Ügyfélkapcsolati outsourcing

Ügyfélkapcsolati outsourcing



Kommunikációs stábbal nem rendelkező ügyfelek számára alakítottuk ki e szolgáltatásunkat, amely lehetőséget kínál a tudatosan felépített és egységes irányba mutató kommunikációs tevékenység költséghatékony megvalósítására.

A Habitat for Humanity és Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács számára dolgoztunk ilyen keretek között.


Egészségügyi kommunikáció és adminisztráció

Egészségügyi kommunikáció és adminisztráció



Munkatársaink speciális tapasztalatokra tettek szert a szigorúan szabályozott egészségügyi kommunikáció területen. Így az eddig felsorolt szolgáltatásokon túl vállaljuk az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékek: étrend-kiegészítők, egészséges élelmiszerek bevezetésével kapcsolatos adminisztrációs feladatok ellátását, regisztrációt. A megszokott kreatív szövegírói feladatok mellett az egészségügyi témában biztosítjuk ügyfeleink számára a reklámszövegek, szóróanyagok, cikkek jogi garanciáit is. Továbbá minden szükséges ismerettel rendelkezünk sikeres edukációs célú egészségügyi kampányok és egészségfejlesztést középpontba állító családi napok tervezéséhez és megvalósításához.

  2012 © Newsbreakers Communications
1025 Budapest, Kilátás utca 10. - info@newsbreakers.hu